SEO-folk – Låt bli sillen i år

Skulle du kunna leva med att julbordet i år har en eller två färre sillburkar. Eller att det inte är två kilo köttbullar utan kanske bara ett. Eller tänk om en av rätterna till och med skulle få ta slut så du slapp äta denna tråkiga julmat flera dagar efter julafton.

Min uppmaning till er alla är ”Låt bli sillen i år”. För varje burk sill du INTE köper spar du 15kr. En liten summa för dig men 45% av Bolivias befolkning lever på under 15kr per dag. Så hoppa sillen och ge pengarna till någon som behöver det bättre!

Nu kommer SEO-kopplingen för er som inte listat ut den redan. Jim Westergren driver TodaysWeb från Bolivia och har även hand om en hjälporganisation som heter Charity for Bolivia. De genomför nu en julinsamling för att hjälpa de allra fattigaste familjerna och barnen i området. Det bästa av allt – Du får vara med och ge. Som företagare köper du reklam i form av länkar och omnämning vilket självklart är avdragsgillt.

Jag vill redan nu tacka alla som bidragit. Det jag kan göra för att uppmuntra er är att bjussa på en länk från en fantastisk blogg. Förstår att många nu känner en viss avundsjuka över att de får en länk från denna blogg. Men det är ju lätt att ordna – Ge minst värdet på en sillburk till Charity for Bolivia. Märk din inbetalning med ditt företagsnamn så syns det direkt på deras Finansiella Sida.

Är du en av de tio som ger mest kommer ditt företag att få länkar på sidan, SEO-forum m.m. Men jag säger som Petter sa under Musikhjälpen

”Om de som äger Sveriges banker ger 10kr så är jag nöjd, det handlar om att visa att man bryr sig”

Så alla som bjuder på en sillburk kommer ha en länk på ett framtida blogginlägg (i början av nästa år). Lämna en kommentar med ditt namn och summa som du har donerat för att jag ska kunna spåra dig. Visst är en länk värd minst en sillburk? Visst är mat för dagen värt mer än en sillburk? Visst kan du bjuda på det?

Måste bara citera en mening från organisationens hemsida

”Kampanjen (2012) gick bra och vi samlade in 9310 kr till barnen”

Även små medel kan göra stora under. Bjud på din sillburk nu. Eller kanske ännu mer.

Med tanke på hur många besökare som jag har haft på de senaste blogginläggen så räknar jag med att minst 5000kr kommer in bara genom att ni ger en sillburk var. Dessutom är det säkert fler som redan listat ut att man får ge större summor. :)

dsc00662

dsc00652

dsc00701

Arif Kurbanov

Arbetar dagligen med sökmotoroptimering och har som mål att hjälpa webbplatser att ranka bättre i Google. Kontakta mig

8 svar på ”SEO-folk – Låt bli sillen i år”

Lämna en kommentar