SEO Optimerad webbsida

Vill du ha en webbsida som folk hittar till och besöker, snarare än en sida som i första hand ser flashig ut, då har du kommit rätt. Det är nämligen detta jag gör. Jag har 100 % fokus på trafik och konvertering när jag bygger webbsidor.

De flesta webbyråer som finns i utbudet har oftast en designprototyp som de utgår i från. Sidorna ser trevliga ut men har en standardiserad layout och sökmotoroptimering – vilket knappast tar dig halvvägs när du vill bli hittad bland alla de miljoner sidor du har att konkurrera med i webbdjungeln. För att bli hittad av dina besökare måste du ha en SEO optimerad webbsida och ha en mycket genomtänkt SEO-strategi. (SEO = Search Engine Optimization)

Vikten av att vara lyhörd för sökmotorerna

När du beställer en webbsida av mig är jag lyhörd för de krav Google, och andra sökmotorer, ställer för att en sida ska hamna högt upp bland sökresultaten. Du har förmodligen läst lite på min blogg och sett vikten av sökmotoroptimering och, framför allt, On-Page SEO – och förstått vikten av att en sida byggs och uppdateras på rätt sätt för att den ska indexeras snabbt och enkelt av sökmotorerna, med resultat att den får goda placeringar.

Att jag prioriterar sökmotoroptimeringen utesluter dock inte att jag också skapar en attraktiv design till din sida. Båda är viktiga. Du har ingen nytta av snygg design om ingen hittar till din sida, men du har heller ingen nytta av att folk hittar till din sida om de inte gillar vad de ser när de kommer dit. Då lämnar de direkt, och du har inte uppnått något. Allt kommer i ett komplett paket.

WordPress förenklar både för mig och dig

När jag bygger webbsidor använder jag mig av WordPress. Detta är ett CMS-system där jag enkelt kan tweaka punkter som är kritiska vad det gäller sökmotoroptimering – och utan att det påverkar sidans design. Detta innebär att förändringar kan göras enkelt då Google uppdaterar sina algoritmer för vad som är viktigt för att en sida ska nå högt på listorna.

Även för dig som kund är WordPress en dröm att jobba med. Förr – när en webbyrå designade en sida – var kunden tvungen att skicka in material till byrån varje gång de behövde uppdatera, vilket blev väldigt dyrt för kunden. Med WordPress kan du enkelt logga in – var du än befinner dig i världen – klicka på ”Skapa ny artikel” och lägga in ditt material i ett lättanvänt gränssnitt.

Om du ändå känner dig osäker kan jag anordna en kortare workshop där vi går igenom alla delar av WordPress så du kan känna dig trygg i funktionerna.

Google + WordPress = SANT

Google gillar WordPress. Det är sant. De har själva gått ut med att WordPress är den bästa plattformen ”out-of-the-box” om man vill synas så bra det bara går på Google.
WordPress är dessutom ”open source” vilken innebär att vem som helst kan bygga tillägg och nya funktioner till systemet – med resultat att man idag kan skapa allt från en enkel hemsida till en avancerad e-handelsplattform eller community med dess hjälp.

Jag erbjuder dig ett mycket prisvärt och användarvänligt alternativ i och med WordPress – där du får en färdig design, basoptimering och SEO-verktyg.